PaniKa w kuchni
Pages
Strona główna
poniedziałek, 19 maja 2014
Kompot z rabarbaru
Autor:
Kasia
o
18:28
Orzeźwiający, w sam raz kwaśny a dodatkowa nuta smakowa w postaci cynamonu dodaje mu nowego, ciekawego charteru.
Składniki:
2 litry wody
700 g obranego i pokrojonego rabarbaru
8 łyżek cukru (lub do smaku)
1 laska kory cynamonu
Rabarbar przerzucić do garnuszka, zasypać cukrem, wrzucić cynamon i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, po czym gotować jeszcze przez około 25 minut.
0 komentarze:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Wyszukaj na blogu
O mnie
Kasia
Wyświetl mój pełny profil
Archiwum
►
2021
(3)
►
sierpnia
(3)
►
2020
(5)
►
sierpnia
(1)
►
lipca
(2)
►
kwietnia
(1)
►
lutego
(1)
►
2019
(6)
►
grudnia
(1)
►
listopada
(4)
►
października
(1)
►
2016
(12)
►
września
(7)
►
sierpnia
(1)
►
maja
(1)
►
kwietnia
(2)
►
lutego
(1)
►
2015
(44)
►
października
(2)
►
września
(1)
►
sierpnia
(5)
►
lipca
(1)
►
czerwca
(7)
►
maja
(8)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(5)
►
lutego
(4)
►
stycznia
(2)
▼
2014
(70)
►
grudnia
(5)
►
listopada
(2)
►
października
(6)
►
września
(4)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(3)
►
czerwca
(6)
▼
maja
(6)
Duszone ziemniaki z pieczarkami i cebulą
Zobacz co znalazłam...
Drożdżówka z twarogiem
Kompot z rabarbaru
Kremowe ciasto z rabarbarem
Placek drożdżowy z rabarbarem i kruszonką
►
kwietnia
(6)
►
marca
(7)
►
lutego
(11)
►
stycznia
(12)
►
2013
(9)
►
grudnia
(2)
►
listopada
(4)
►
października
(3)
Tagi
#ChrupkaKanapka #SprobujZziarnami
#Smakowita4ziarna
ananas
awokado
Babka
bakalie
banany
bataty
bekon
bez jajek
bez mięsa
bez pieczenia
beza
białka
Boże Narodzenie
brzoskwinie / nektarynki
BT
budyń
bułki i bułeczki
buraki
cebula / czosnek / por
chaczapuri
chia
chleb
ciastka
ciasto parzone ptysiowe
cukinia
cytryna
czekolada
deser
drożdże
drób
dynia
filet z kurczaka
fit
frużelina
galaretka
groch fasola soczewica
grzyby
imbir
jabłka
jagody / borówki
jajka
Jamie Oliver
jogurt
kakao
kalarepa
kardamon
kasza
kasza jaglana
kawa
kefir
kokos
kolacja
korzenne
kruche ciasto
kuchnie świata
kurczak
kwiaty
lody
mak
makaron
maliny
mango
margaryna
marsala
masa / krem
masa maślana
masa toffi
mascarpone
maślanka
mąka kokosowa
mąka kukurydziana
mięsne
mięso mielone
miód
mleko
mleko kokosowe
mleko skondensowane
mleko w proszku
mleko zsiadłe
mozzarella
muffiny
mule
napoje i soki
Nigella Lawson
nutella
obiad
orzechy
owoce
owoce morza
papaja
papryka
papyka
parmezan
Pascal Brodnicki
pestki słonecznika/dyni
pieczarki
pieczone
pierogi
piwo
płatki owsiane
pomarańcza
pomidory
porzeczki
przetwory
pyzy / kluski / kluseczki
rabarbar
Rachel Allen
ricotta
róża
rukola
ryby
ryż
ser
serek wiejski
sernik
smakowita
smażone
sosy
spaghetti
streetcom
surówki i sałatki
suszone owoce
szafran
szpinak
szybkie
śliwki
śmietana kremówka
śniadanie
testowane
Tłusty Czwartek
toffi
torty
truskawki
tuńczyk
twaróg
Walentynki
wanilia
warzywa
wege
wędzonka
Wielkanoc
wieprzowina
wytrawnie
zakupy
zdrowe
ziemniaki
zioła
zupy
żółtka
żółty ser
żurawina
Followers
Obsługiwane przez usługę
Blogger
.
PaniKa w kuchni
Copyright © 2012 Design by Ipietoon
Blogger Template
0 komentarze:
Prześlij komentarz